1.Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό / SSL 

 Το silverware.gr λειτουργεί με SSL που εξυπηρετεί τις εξής διαδικασίες:

  • Ασφαλή μεταφορά δεδομένων μεταξύ του εξυπηρετητή και του υπολογιστή σας.
  • Πιστοποίηση και ταυτοποίηση της ταυτότητας της ιστοσελίδας μας.
  • Απόλυτη ασφάλεια από κακόβουλους χρήστες και την υποκλοπή δεδομένων.
  • Σε κάθε συναλλαγή απόλυτη ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και της κάρτας σας.

 

Πώς καταλαβαίνετε ότι η σελίδα μας χρησιμοποιεί SSL;

Για να διαπιστώσετε ότι βρίσκεστε σε ασφαλή σύνδεση δείτε το εικονίδιο με το πράσινο λουκέτο αριστερά πάνω στην μπάρα του πλοηγού σας με την ένδειξη «secure» «η «ασφαλής» (ανάλογα τη γλώσσα που χρησιμοποιείτε) καθώς και το πρόθεμα https σε πράσινο χρώμα.
Τα SSL πιστοποιητικά παρέχονται από εταιρίες προστασίας δεδομένων και έκδοσης πιστοποιητικών, οι οποίες ονομάζονται Αρχές Πιστοποιητικών (Certificate Authorities). Οι εταιρίες αυτές αναλαμβάνουν την ταυτοποίηση των στοιχείων της ιστοσελίδας καθώς και την ασφαλή μεταφορά δεδομένων μεταξύ των ιστοσελίδων αυτών και των χρηστών τους.

2.Ασφάλεια στη χρήση πιστωτικής / χρεωστικής / προπληρωμένης κάρτας 4

Η επεξεργασία, ο έλεγχος και η ολοκλήρωση της πληρωμής διενεργείτε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Alpha bank που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών σας. Καμία επεξεργασία ή συλλογή στοιχείων δεν γίνεται στο silverware.gr.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha  e–Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.