Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στο Ηadra Jewels στον παρακάτω λογαριασμό. Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email: eshop@silverware.gr , όπου υποχρεωτικά θα πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας όπως και ο κωδικός της παραγγελίας ο οποίος αποστέλλεται αυτόματα μετά από κάθε επιτυχή παραγγελία, μέσω e-mail.

Η παραγγελία σας εκτελείται την επόμενη ημέρα της αποστολής του καταθετηρίου & της επιβεβαίωσης της συναλλαγής.

Οι παραγγελίες που δεν εξοφλούνται εντός πέντε(5) εργάσιμων ημερών θεωρούνται άκυρες, γίνεται αυτόματη αποδέσμευση των αντίστοιχων προϊόντων & δε δεσμεύουν την Ασημικά Κωνσταντοπούλου Ο.Ε  κατά οποιονδήποτε τρόπο.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τη μεταφορά χρημάτων από κάποια άλλη τράπεζα πέραν των συνεργαζόμενων με την Ασημικά Κωνσταντοπούλου Ο.Ε, Alpha bank ή Εθνική Τράπεζα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο πελάτης επιβαρύνεται τα διατραπεζικά έξοδα.

Alpha Bank:

IBAΝ: GR4101401140114002320000280

Δικαιούχος: ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε

 

Εθνική Τράπεζα:

IBAΝ: GR2001101600000016044072102

Δικαιούχος: ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε

Αντικαταβολή

H εξόφληση  πραγματοποιείται κατά την  παραλαβή της  παραγγελίας στον χώρο σας.

Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα

Σας συνιστούμε ως πρώτη επιλογή κατά την ολοκλήρωση της διαδικτυακής σας παραγγελίας, την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, εφόσον έχετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover. Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών δεν καταχωρούνται και δεν συλλέγονται στο silverware.gr. Η εκκαθάριση των πιστωτικών καρτών γίνεται στο πλέον ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Alpha Bank και ΜΟΝΟ. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ώστε να καταχωρηθεί το αίτημα παραγγελίας.